Tjenester

Frigaard Entreprenør leverer utvikling, prosjektering og oppføring av totalentrepriser i det offentlige og private markedet i sørøstre Viken (tidligere Østfold og søndre Akershus). 

Frigaard Entreprenør leverer utvikling, prosjektering og oppføring av komplette byggeprosjekter

Frigaard Entreprenør leverer både til det offentlige og private markedet i sørøstre Viken (tidligere Østfold og søndre Akershus). Satsningsområder er offentlige bygg, som skoler og flerbrukshaller, samt lagerbygg, kontor-/næringsbygg og boliger. Vi er opptatt av å gi våre kunder den gode løsningen, en forutsigbar fremdrift og konkurransedyktige priser.

Frigaard Entreprenør har bred kompetanse og godkjenninger som kreves for å gjennomføre alle typer byggprosjekter, og samarbeider med en rekke underleverandører for å sette sammen et kostnadseffektivt team som dekker våre kunders ulike behov.

Prosjekt­utvikling og prosjektering

Vi kan bistå med løsningsforslag basert på krav og ønsker tilpasset stedlige forhold. Vi setter oss gjerne sammen med kunden for å finne de beste løsningene.

Vår prosjekteringsavdeling kan bistå med prosjektering av arkitektur, betong- og stålkonstruksjoner og utarbeide arkitekttegninger for fasader, plan- og snitt- tegninger. For å visualisere tegningsgrunnlaget så benytter vi 3D-modeller, slik at våre kunder enkelt skal kunne se og forstå hvordan deres bygg blir, når prosjektet er ferdig bygget.

Vi har også flere gode samarbeidspartnere som bistår oss med all nødvendig prosjektering med tanke på bygningsfysikk, brann, EL, VVS, grunn- og terrengarbeider for å nevne noe.

Tilbud

Vi er flere som arbeider med kalkulasjon og tilbud, ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.