Fagerlia tar form

Boligprosjektet med 69 boenheter er nå godt i gang, og om et års tid vil det attraktive boligområdet i Fredrikstad stå innflytningsklart.

– Vi jobber med et detaljert prosjekt med påkostede detaljer og flott uteområde i solrike omgivelser. Nå har vi skutt ut tomta og er godt i gang med betongarbeider og snart prefab, sier prosjektleder Rune Stavn.

Med god beliggenhet i et av Fredrikstads mest veletablerte og attraktive nabolag, er dette noe Stavn og folkene hans på byggeplassen er stolte av å bygge. 61 leiligheter og 8 byhus kan nyte kveldssola sammen med sine beboere når dette står ferdig.

– Her sto det 13 eldre eneboliger tidligere, og når prosjektet i Fagerliveien står ferdig kan langt flere Fredrikstad-borgere gledes over et herlig bomiljø med 69 boenheter totalt, forteller han.

Stavn regner med at det blir flest kjøpere i alderen 50+, men at boligene vil passe alle. Størrelsen blir mellom 50 og 140 kvadratmeter, i ulike prisklasser.

– Vi reiser de to første byggene nå, og det blir spennende å se det ferdige resultatet av det vi skaper sammen her, smiler han.

Boligene vil få bare fem minutters gange til Fredrikstad sentrum, og ligger tilbaketrukket i et etablert bomiljø. Det blir felles takterrasser og grøntarealer, og heis til parkeringen i kjelleren. Boligene får gjennomgående høy standard på materialene, og romslige private balkonger og uteplasser.

I tillegg til rekken med byhusene, blir det fire bygningskropper med leiligheter.